Altijd een oplossing.

Of het nu gaat om kosteneffectieve acquisitie van nieuwe klanten, duurzame klantenbinding, ondersteuning bij de digitale transformatie of verbeterde verkoopresultaten, DATALOGUE biedt een breed spectrum van data gedreven oplossingen voor uw specifieke behoeften.
Leer ons kennen en ontdek de mogelijkheden van DATA-DRIVEN INTELLIGENCE.

Smart Data Analytics

DATALOGUE zet big data om in smart data. Dit betekent relevante inzichten, interessante verbanden en accurate voorspellingen. Onze analyse-experts helpen u door middel van data analyse waarde toe te voegen aan uw onderneming.

Data Strategy

Iedere dag verzamelt uw bedrijf ongelooflijk veel nieuwe data, welke lang niet altijd wordt benut. Een duurzame datastrategie ondersteunt u bij het identificeren van relevant datapotentieel, het op een gerichte manier inzetten hiervan, het optimaliseren van processen en het maximaliseren van de individuele klantwaarde.

Data Driven Marketing

Data maakt marketing niet alleen gerichter, maar ook relevanter. Als zodanig is het bijvoorbeeld mogelijk om budgetten en kanalen effectiever in te zetten. Data-driven marketing wordt zo een holistische groeimotor voor uw bedrijf.

Data Driven Consulting

Onze DATALOGUE-consultants vertrouwen niet alleen op hun ervaring: we gebruiken data om de optimale strategie voor onze klanten en hun uitdagingen te vinden. Dit is hoe onze data gedreven adviesaanpak uw zakelijk succes ondersteunt.

Data Security

In het licht van digitale transformatie, permanente datagroei en strengere wettelijke voorschriften heeft de bescherming van gevoelige data de hoogste prioriteit. DATALOGUE ondersteunt u en uw bedrijf op een gerichte manier met uitgebreide strategieën voor het beschermen van uw data.

DATALOGUE Customized Projects

One size doesn´t fit all: DATALOGUE biedt geen kant-en-klare oplossingen, maar modules die individueel zijn aangepast aan uw behoeften en bedrijfsdoelstellingen. Wij maken van uw uitdaging onze uitdaging.

Inside DATALOGUE.

KANTOREN. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

Internationale data expertise.

DATA SECURITY. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

Gegevensbescherming conform de AVG.

BOOST JE CARRIERE. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

Werken bij DATALOGUE.

AMSTERDAM. DRIVEN BY DATA INTELLIGENCE.

DATALOGUE locaties.

Het hoofdkantoor van Datalogue bevindt zich in Hamburg, maar we hebben ook kantoren in Amsterdam en Zurich. Daardoor kunnen we onze internationale klanten optimale ondersteuning en gecombineerde expertise bieden vanuit de gehele DATALOGUE Groep.

Lees meer

Of het nu gaat om meer gekwalificeerde leads, hogere conversie of minder verloop: data is at the heart of everything we do. Het stimuleert ons om uw bedrijfsdoelstellingen op een efficiënte manier te realiseren.

Founder & Managing partner Datalogue

Peter-Joachim Fiegel

Trusted by: